Comanzi usor, telefonic sau online

Pentru a comanda produse de incontinenta de pe site-ul www.scutece-acasa.ro nu este necesar sa ai cont si sa te inregistrezi. Este suficient sa ne precizezi la telefon datele necesare sau sa completezi formularul de comanda.

 

  Poti comanda in doua moduri:

  

1. Comanda online pe site-ul www.scutece-acasa.ro, astfel:

 • Selecteaza produsul sau pachetul promotional pe care vrei sa il comanzi, apoi apasa butonul Comanda.
  Produsul va fi introdus in mod automat in cosul tau de cumparaturi si vei fi directionat catre pagina comenzii.
  In orice moment te poti razgandi si sterge un produs adaugat in cos prin apasarea butonului Sterge sau poti continua cumparaturile apasand butonul Inapoi la produse.
  Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. In cazul scutecelor pentru adulti, nu uita sa selectionezi marimea dorita!
  Pentru a comanda mai multe unitati din acelasi produs, te rugam sa introduci cantitatea dorita.
  Dupa orice modificare cosul se actualizeaza automat.

 

 • Costul transportului se adauga automat la suma de plata. In cazul in care comanda ta este de cel putin 2 pachete sau depaseste 75 de lei, transportul este gratuit, iar tu platesti doar valoarea produselor. Automat se va calcula suma totala de plata si va fi afisata la finalul listei de produse, in dreptul Total comanda.

 

 • Apoi, te invitam sa iti completezi datele de facturare si livrare si sa alegi modalitatea prin care preferi efectuarea platii. Optional, poti salva aceste date, pentru ca la urmatoarea ta comanda sa fie deja inregistrate si sa nu mai fie necesara completarea intregului formular, apasand butonul SALVEAZA DATELE. Vei primi pe email datele de utilizator.
  La urmatorea comanda, tot ce va trebui sa faci, este sa te inregistrezi in casuta Log in cu datele primite.

 

 • Dupa terminarea cumparaturilor apasa butonul Trimite comanda. In mod automat vei primi un e-mail pe adresa specificata in formular, pentru confirmarea comenzii plasate pe site. In cazul in care observi ca nu corespunde comenzii transmise de tine, te rugam sa ne contactezi la unul din numerele de telefon de mai jos. Iti recomandam sa pastrezi email-ul pana la primirea coletului.


2. Comanda telefonica: 021/204.94.95 sau 0744/60.47.74

Program: luni-vineri, intre orele 8.00 si 17.00
Produsele prezentate pe site-ul www.scutece-acasa.ro pot fi comandate si telefonic.
Este de ajuns sa ne contactezi la unul din numerele de telefon: 021/204.94.95 sau 0744/60.47.74, iar operatorii nostri vor prelua comanda.