Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Paul Hartmann SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, gestiune economica financiara si administrativa.

 

SC Paul Hartmann SRL este inregistart in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 12226 / 02.09.2009. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru facturare. Refuzul dvs. determina imposibilitatea emiterii unei facturi aferente comenzilor efectuate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt folosite numai de catre SC Paul Hartmann SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Paul Hartmann SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Giacomo Puccini 8A, sector 2, cod postal 020194. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.