Confidentialitate

Conform prevederilor  art.13 din Regulamentul UE nr.679/2016, SC Paul Hartmann SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 


Scopurile prelucrarii:

  • utilizarea  adresei de email si a numarului de telefon  pentru a trimite comunicari comerciale privind produsele/serviciile companiei SC Paul Hartmann SRL, cu respectarea prevederilor art.12, alin.2 din Legea nr.506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice;
  • utilizarea numelui, prenumelui, adresei de domiciliu si seriei CI pentru furnizarea produselor/ serviciilor companiei catre client;
  • de a transmite firmelor de curierat GLS si Fan Courier, datele cu caracter personal ale clientilor, necesare ajungerii la destinatie a produselor pe care acestia le-au solicitat.
  • de a transmite autoritatilor publice din Romania (CNAS; ANAF;etc.) datele cu caracter personal, solicitate pentru indeplinirea obligatiilor legale care ii revin operatorului

 

In situatia in care operatorul intentioneaza sa prelucreze ulterior datele cu caracter personal intr-un alt scop decat cel pentru care acestea au fost colectate, conform art.13, alin.3 din Regulament,operatorul furnizeaza persoanei vizate, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatiile privind scopul secundar, precum si orice alte informatii suplimentare relevante.

 

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru facturare. Refuzul dvs. determina imposibilitatea emiterii unei facturi aferente comenzilor efectuate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt folosite numai de catre SC Paul Hartmann SRL.

 

Drepturile persoanei vizate: am fost informat(a) despre drepturile prevazute de art.12-22 din Regulament (dreptul la informare, la acces, la rectificare, la stergere, la restrictionare,la portabilitate, la opozitie), precum si despre dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere si de a introduce o cale de atac judiciara (art.12, alin.4 din Regulament). Pentru exercitarea acestor drepturi se poate folosi adresa de e-mail a operatorului (office-ro@hartmann.info) sau cererea se poate depune direct la sediul acestuia.