Despre serviciu

Te confrunti cu probleme cu incontinenta, ai in grija o persoana incontinenta sau cineva apropiat sufera de aceasta problema?

Pe scutece-acasa.ro poti comanda produse pentru incontinenta la acelasi pret ca in hypermarket fara sa fie nevoie sa te deplasezi sau sa cari pachete voluminoase de scutece in vazul tuturor.  Asta pentru ca noi livram coletul direct acasa, impachetat intr-un ambalaj discret.

Si daca te decizi sa cumperi de minim 75 ron, iti oferim transportul gratuit, oriunde in Romania!

Accesand site-ul scutece-acasa.ro poti achizitiona scutece pentru adulti, tampoane urologice pentru femei/barbati, aleze pentru protectia patului, produse pentru igiena/protectia pielii, fabricate in Germania.

In plus, iti oferim produse dedicate pentru ingrijirea si hidratarea pielii:


Si daca ai nevoie de informatii suplimentare, vrei sa intrebi ceva punctual despre produse sau afectiune sau pur si simplu doresti sa iti impartasesti experienta, intra pe site si afla mai multe sau ia legatura cu noi prin intermediul formularului de contact. Raspundem tuturor intrebarilor in cel mai scurt timp!

Te asteptam la unul dintre numerele noastre de telefon (021/ 204 94 95 si 0744 604 774) sau pe site (www.scutece-acasa.ro) sa te convingi de avantajele unui serviciu si unui produs de calitate!