Retur

Poti solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Produsele au fost deteriorate pe durata transportului. Daca produsele comandate au suferit deteriorari in timpul transportului (ex: ambalajul original al produsului este rupt, afectand continutul), poti solicita returnarea acestora pentru inlocuire sau poti renunta la comanda. Te rugam sa verifici coletul in momentul livrarii si sa il returnezi curierului in cazul in care este deteriorat, dupa ce ai completat in prealabil formularul de retur. Costurile returului vor fi integral suportate de noi. Daca doresti inlocuirea produselor, te rugam sa specifici acest lucru in formularul de retur si in cel mai scurt timp o noua comanda va fi procesata pe numele tau.

Coletul contine alte produse/ pachete promotionale. In cazul in care coletul nu contine comanda transmisa telefonic sau inregistrata pe site-ul www.scutece-acasa.ro si confirmata de catre unul dintre operatorii nostri, te rugam sa ne contactezi in scris prin intermediul formularului de contact de pe site. Unul dintre operatorii nostri iti va raspunde in cel mai scurt timp (max. 2 zile lucratoare) in vederea solutionarii situatiei.

Vrei sa renunti la comanda.

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile de la data intrarii in posesie fizica a produsului/produselor, pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014.

Obligatiile clientului in cazul retragerii:
- pentru a-si exercita dreptul de reatragere, inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, clientul are obligatia de a comunica decizia de retragere catre www.scutece-acasa.ro in scris, la adresa de email: lizeta.barbu@hartmann.info.
- clientul este obligat sa returneze produsele in termen de maxim 14 zile de la data la care a comunicat catre www.scutece-acasa.ro decizia de a se retrage din contract. Produsele vor fi returnate la adresa: Str. Barajului nr.3, Targu-Mures, judetul Mures, persoana de contact Monika Zelko.
- costurile legate de returnearea produselor vor fi suportate de client.
- clientul se obliga sa returneze produseele in aceeasi stare in care au fost livrateL ambalaj original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit.

Conform Articolului 16 din Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract, printre altele, si urmatoarele produse:
- produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (scutece, tampoane urologice, aleze);

www.Scutece-acasa.ro va rambursa Clientului contravaloarea produsului/produselor in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client in ceea ce priveste decizia de retragere din contract, prin virament bancar in contul furnizat de acesta.

Rambursarea sumei de plata poate fi amanata pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.