Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1.  OPERATORUL SITE-ULUI

Scutece-acasa.ro  este denumirea comerciala a S.C. PAUL HARTMANN  S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, str. Giacomo Puccini nr.8A, et.2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/17061/2016, cod unic de inregistrare fiscala RO3102390.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

2.4. Informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului. 

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Scutece-acasa.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Scutece-acasa.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii prin intermediul formularului de contact, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin intermediul formularului de contact. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. Scutece-acasa.ro poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.4. Toate tarifele prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. 

3.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Scutece-acasa.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens.

5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Scutece-aacasa, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Scutece-acasa.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Scutece-acasa.ro.

5.3. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

6. REGULI DE CONFIDENTIALITATE

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului www.scutece-acasa.ro alias www.slipincontinenta.ro, S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. poate obtine direct de la dvs. si/ sau de la un membru al familiei dvs. ori o alta persoana cunoscuta, diverse informatii si date personale despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon, orasul de resedinta sau informatii modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre.

6.1. Prelucrarea datelor
S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
SC PAUL HARTMANN SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate pentru scopuri de reclama, marketing si publicitate, comert online si servicii de consiliere pentru dispozitivele medicale din portofoliu, imbunatatirea produselor si serviciilor, administrarea site-urilor operatorului si newsletter.

SC PAUL HARTMANN SRL va utiliza in scopuri de marketing numai date personale privind numele si prenumele, adresa de email, adresa de corespondenta si numarul de telefon, cu acordul dvs.

Prin completarea formularelor de pe site-ul www.scutece-acasa.ro alias  www.slipincontinenta.ro, va exprimati acordul expres si neechivoc ca datele furnizate de Dvs. in mod liber, constient si informat sa fie prelucrate de catre S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. in scopurile mai sus mentionate. Prin completarea formularelor, Dvs. aveti obligatia sa furnizati informatii adevarate, corecte, si actuale despre dumneavoastra si/sau un membru al familiei ori o alta persoana, asa cum sunt acestea specificate in formularul de contact. Daca unele din datele furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

6.2. Dezvaluirea datelor
Datele personale vor fi utilizate si dezvaluite, la nevoie si numai in scopurile mai sus mentionate. S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site (hartmann.ro) si subdomeniile sale. Datele pot fi dezvaluite imputernicitilor si partenerilor contractuali ai SC PAUL HARTMANN SRL, companiilor din grup cu noi si autoritatilor publice, potrivit legii.

6.3. Drepturile utilizatorului
Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie, dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii nationale de supraveghere (www.dataprotection.ro). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, in scopuri de marketing, in mod facil, gratuit si fara nicio justificare, oricand si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, ce va fi trimisa prin posta la adresa S.C. PAUL HARTMANN S.R.L., str. Giacomo Puccini nr. 8A, et.2, Bucuresti.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati linkurile de mai jos:

Reguli de confidentialitate
Livrarea produselor
Politica de retur