Program recomandare


 Iti plac produsele scutece-acasa.ro?

Atunci recomanda-ne si primesti un produs CADOU!


recomanda scutec-acasa.ro

 

Deoarece stim ca multi dintre voi ati recomandat deja produsele noastre, am decis sa va recompensam pentru increderea pe care ne-o oferiti.

Astfel, pentru fiecare persoana care va comanda produse de pe site-ul www.scutece-acasa.ro in urma recomandarii facute de tine, si tu, si persoana respectiva, veti beneficia de 1 produs cadou.

Afla cat de simplu este sa intri in programul nostru de recomandare:


Recomanda-ne rudelor, prietenilor si cunoscutilor  tai!

Daca esti multumit de noi si ai in jurul tau persoane care la randul lor au nevoie de produse pentru incontinenta, arata-le produsele si transmite-le datele noastre de contact:
www.scutece-acasa.ro / 0744 604 774 sau 021 204 94 95.
De ce sa faci acest lucru? Pentru ca si tu si persoana catre care ne recomanzi, veti primi 1 produs Gratuit.



Convinge persoana respectiva sa incerce produsele noastre

Daca persoana catre care ne-ai recomandat se decide sa plaseze o comanda, roag-o sa ne specifice cum a aflat de noi – sa comunice numele tau.
Astfel, persoana rescpectiva va beneficia, la prima sa comanda, de 1 produs CADOU din partea noastra (ii vom dubla gratuit unul dintre produsele din comanda).

EX 1: daca persoana respectiva comanda 2 pachete de Vlesi slip, va primi, in plus, 1 pachet de scutece Vlesi slip Gratuit; in total, ii vom livra 3 pachete de Vlesi slip, din care va plati doar 2 (cele comandate).

EX 2: daca persoana respectiva comanda 2 pachete de Vlesi slip, o crema si o spuma Menalind, va alege ce produs doreste sa primesca gratuit, in plus fata de comanda sa.
In final, va primi 2 pachete de Vlesi slip, 1 crema si 1 spuma Menalind, si, in plus, Gratuit, inca 1 pachet de Vlesi slip sau 1 crema sau 1 spuma Menalind – in functie de ce va alege.



Alege-ti si tu produsul cadou la urmatoarea comanda

Pentru recomandarea facuta, si tu vei beneficia de 1 produs cadou la urmatoarea ta comanda.
Atentie! Pentru a putea beneficia de produsul gratuit, este important ca persoana catre care ne-ai recomandat sa plaseze comanda.
Si in cazul tau, vom aplica acelasi mecanism de bonusare: la alegere, ve mai primi gratuit inca un produs din cele comandate.



Nu te opri la prima recomandare

Campania nu este valabila doar pentru o singura recomandare!
Pentru fiecare persoana care va plasa comanda in urma recomandarii facute de tine, vei primi cate 1 produs cadou la viitoarea ta comanda, dupa acelasi mecanism.

 

Pentru orice intrebari legate de campanie, te rog sa ne apelzi cu incredere la numerele de telefon: 0744 604 774 sau 021 204 94 95, de L-V intre orele 8:00 - 17:00.